Είπαν για εμάςΗ κυρία Στυλιανοπούλου είναι εξαιρετική επαγγελματίας και πάνω απ' όλα υπέροχος άνθρωπος! Από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως είχε τις κατάλληλες επισημονικές γνώσεις ώστε να ακούσει τις ανάγκες μου και να βρει την ιδανική λύση που θα ταίριαζε σε εμένα!!!

Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη διαδικασία όπως και να το δεις, παρόλα αυτά η κυρία Στυλιανοπούλου ήταν πάντα δίπλα μου να με ενθαρρύνει και να με υποστηρίζει! Έτσι κατάφερα τελικά να πετύχω τον στόχο μου!!
Την ευχαριστώ για όλα!

GEORGIOS LIROSΕξαιρετική επαγγελματίας και υπέροχος άνθρωπος! Ο συμπαραστατης που θα ήθελες να έχεις στο δυσκολο αγώνα της απώλειας βάρους... Με αποτέλεσμα εντυπωσιακό: -20 κιλά σε 4 μήνες, και συνεχίζουμε....με την ψυχολογία στα υψη, χάρη στην στήριξή σου!!!!!
Ρούλα σε ευχαριστώ για τη υπομονή και τη συνεχή ενθάρρυνση.!

Pol KotronisΛένε ότι οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Από τον Φεβρουάριο 2022 έως σήμερα, Μάιο ΄22, μείον 20 ολόκληρα κιλά!!! Και το κυριότερο, αυτοπεποίθηση, ικανοποίηση, διάθεση, στα ύψη! Σε ευχαριστώ πολύ Ρούλα που ήσουν συνοδοιπόρος και καθοδηγητής σε αυτή την πολυεπίπεδη προσπάθειά μου. Αυτό που κυρίως με άγγιξε και μου έδωσε την ώθηση, είναι ο ευθύς, ειλικρινής και αισιόδοξος χαρακτήρας σου. Και το “ταξίδι”, συνεχίζεται.

Popi MergouniΕίχα την τύχη να την επισκεφτώ 13 Γενάρη, με σκοπό να μου δείξει τον σωστό τρόπο διατροφής μου. Συνεργαστηκαμε περί τους 4 μήνες, με τα αποτελέσματα να είναι θεαματικά. Ο Ιδανικος τρόπος διαχείρισης του καθημερινού μου προγράμματος, έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Είμαι ευγνώμων για ό,τι μαζί καταφέραμε. Σου χρωστάω πολλα

no channel


Περισσότερες αξιολογήσεις...